Ik ben Joy 40 jaar oud. Moeder ( alleenstaand ) van twee fantastische mannetjes Jesse (5) en Joe (3).

Wat ooit begon als een verplichting ( sporten ) om mijn lichaam weer sterker te maken, vanwege de ziekte van Graves. Waar ik gelukkig mijn passie vond in het sporten. En nieuwgierig werd naar meer over sport & voeding. 

Het was tijd voor een carrière switch en ik besloot 13 jaar geleden de opleiding tot Personal training te volgen. Die ik succesvol heb afgerond. 

 

Het mooiste is om elke dag bezig te zijn met wat je het liefste doet. Het begeleiden van de leden in de zaal, een hit/ Bootcamp training geven, de jeugd uitdagen en begeleiden, een spinning les voorbereiden en geven, één op één training geven met voeding advies, een groepsles geven aan 30 mensen, een team klaar stomen voor de Strong Viking run of iemand helpen na een zwangerschap, met bekkeninstabiliteit of de kilo's die er niet meer vanzelf af gaan. 

 

1 januari 2024, lekker cliché heb ik besloten om naast mijn andere baan bij de sportschool ook voor mijzelf te beginnen. Al jaren een droom. PTJoy is opgericht met als doel om mensen te inspireren en te motiveren om een gezondere levensstijl na te streven. Ik help je graag om je fitnessdoelen te bereiken en je algemene welzijn te verbeteren. Ik geloof in de kracht van beweging, goede voeding en positieve mindset.

En je hoeft de deur niet meer uit, want ik kom naar jou! Wil jij graag afvallen, fitter worden, je conditie verbeteren en je fysiek sterker voelen? Heb jij die stok achter de deur nodig?

Dan is een PT training echt iets voor jou.
Neem vrijblijvend contact op en mail naar info@ptjoy.nl of bel / app naar 0654203339 voor meer informatie.

Mijn Missie is om al mijn ervaringen en deskundigheid op het gebied van gezondheid en fitness volledig in te zetten om je te helpen jouw doelstellingen te realiseren.

 

Healthy lifestyle, choose Joy ♡